Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 62 km

Brand kantoorruimte Dow Benelux

Toegevoegd: 20-04-2015, 22.41 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op het terrein van Dow Benelux Terneuzen aan de Herbert H. Dowweg in Hoek heeft maandagavond een flinke brand gewoed.

De brand werd omstreeks 21.00 uur ontdekt en woedde in enkele geschakelde containers die waren ingericht als mobiele kantoorruimten. Volgens de brandweer ontstond de brand vermoedelijk in een serverruimte in één van de containers. Rond 21.55 uur was het vuur onder controle. Bij de brand raakte voor zover bekend niemand gewond.

De brand werd bestreden door de bedrijfsbrandweer en twee tankautospuiten en een hoogwerker van de Veiligheidsregio Zeeland. Volgens een woordvoerder was de reden van opschaling naar middelbrand het feit dat de bedrijfsbrandweer de eigen blusvoertuigen graag paraat wilde houden in verband met het opstarten van een fabriek. "Daarom werd assistentie ingeroepen van de overheidsbrandweer", aldus de Veiligheidsregio.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (22-4-2015 om 09:03)
@jan doedel en sjaak ik weet uit eigen ervaring dat regio brandweer en bedrijfsbrandweer echt wel weten wat ze doen, op dit moment is er een grote stop aan de gang op een vd lhc's die ver afgerond is uit betrouwbare bron van een opperator/brandweerman dus stop deze hardwerkende mensen en jezelf belachelijk te maken, weet je niet waar je over praat praat dan niet
@Brwman (21-4-2015 om 15:01)
dat dachten ze bij een vuurwerk fabriek ook. Alles klan escaleren zeker bij een chemische fabriek
Sjaak (21-4-2015 om 11:44)
van die gigantische luchtdrukexplosies (opstarten affakkeling?) rond een uur vannacht waarbij mijn ramen bijna uit de kozijnen vlogen lees of hoor je dus weer niets!
Marco (21-4-2015 om 10:20)
En daarom hangen er tegenwoordig overal airco units in serverruimtes. Ik weet niet of dat hier het geval was, maar dat zou het kunnen verklaren. Gelukkig enigszins met een sisser afgelopen, maar had erger uit kunnen pakken...
brwman (21-4-2015 om 08:16)
Je hebt die naam (jandoedel) waarschijnlijk niet voor niets. Je snapt het precies niet "KANTOOR". Verder niets aan de hand dus.
Terneuzenaar (21-4-2015 om 07:54)
Nog nooit van p2000 gehoord? Dit is vrij toegankelijk, we zitten in regio 19. Daarnaast stond het gelijk op hvzeeland en omroepzeeland. Als je niet vanonder je steen komt dan weet je ook niets..
Cookie-instellingen beheren