Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gestolen fietsen aangetroffen Goes

Toegevoegd: 21-04-2015, 13.31 uur
Eén van de aangetroffen fietsen.
Eén van de aangetroffen fietsen.
© Foto: Politie Zeeland / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dankzij een oplettende burger twee mannen aangehouden die met vier gestolen fietsen in een busje rondreden.

Agenten kregen dinsdag net na middernacht een melding dat er bij een woning in de Van Goghstraat in Goes twee mannen opvallend veel belangstelling hadden voor een daar geparkeerde motor. Vervolgens reden ze weg in een busje met gedoofde lichten. Agenten kwamen het busje tegen en zetten het op de Buys Ballotstraat aan de kant.

Uit de laadruimte kwamen tijdens de controle die volgde vier fietsen te voorschijn. Deze zaten allemaal op slot. De twee mannen (25 en 40 jaar oud) uit Sint Maartensdijk zijn direct aangehouden op verdenking van heling. De fietsen zijn in beslag genomen. Naast de fietsen zijn ook nog twee bloempotten met inhoud aangetroffen in de bestelwagen.

De politie is op zoek naar de eigenaren van de fietsen en de bloempotten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (22-4-2015 om 17:14)
Kielhalen
Bestolene (22-4-2015 om 16:04)
Top actie van die burger, politie kijk ook even bij hen thuis of ze mijn fiets die op 24 maart bij het station van Vlissingen-souburg ook op slot stond nog in hun pakhuis hebben staan.
k (22-4-2015 om 15:47)
bloempotten met inhoud haha denk niet dat dieven intresse hebben in de mexicaantjes van de buurvrouw. ik vraag me af als je dan de eigenaar zou zijn vd plantjes krijg je ze dan trug? of krijg je zo'n kado bon waarbij je het cjib een bepaald bedrag kado dient te doen?
Krootekoker (21-4-2015 om 22:00)
@ rob: straatdealers? U bedoeld waarschijnlijk fietsendealers...?
Alfons (21-4-2015 om 20:48)
Heling? Dit is toch diefstal? Prima actie burger en politie. Als die 2 met een busje komen hebben ze veel meer op hun geweten. Maar ze zullen wel weer vrij worden gesproken, tenslotte Nederland he.
Bezem (21-4-2015 om 15:07)
Prima actie. Misschien komen er meer diefstallen van fietsen en dergelijke zaken uit. Komplimenten dus.
Cookie-instellingen beheren