Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poolse trucker gebruikt neprijbewijs

Toegevoegd: 23-04-2015, 11.39 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Woensdagmiddag is een 33-jarige vrachtwagenchauffeur uit Inowroclaw in Polen aangehouden nadat hij zich bij een bedrijf in Hoek wilde legitimeren met een vals rijbewijs.

Toen de portier van het bedrijf bemerkte dat hij een vals rijbewijs in handen had, belde deze de politie. Vervolgens is de vrachtwagenchauffeur voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Daar heeft de man bekend dat hij het document via internet gekocht had.

Het echte rijbewijs van de man was verlopen en hij had geen tijd gehad om deze te verlengen. De man heeft afstand gedaan van het valse document en mag niet meer rijden. Voor deze overtreding krijgt hij een boete.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (17-9-2015 om 13:53)
ja het is niet goed zonder rijbewijs maar weet zelf hoe moelijk het is om het te ver legen
dr.bribe (23-4-2015 om 13:34)
Verlengen dus moeilijker dan fake scoren.. das apart!
Cookie-instellingen beheren