Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden bij rotonde Goes

Toegevoegd: 23-04-2015, 15.44 uur
Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd.
Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een rotonde op de Anthony Fokkerstraat in Goes is donderdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Het slachtoffer werd rond 14.30 uur aangereden door een personenauto. Dat gebeurde vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout van de automobilist(e). Het slachtoffer, dat last had van een knie, werd ter plekke behandeld door een ambulanceteam.

De politie heeft de fiets van het slachtoffer veiliggesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (28-4-2015 om 10:45)
Dit was een rotrotonde en de verbetering maakte hem onveiliger....En dat ligt hier aan het onlogische van rechts komen op een rotonde en voor een groot deel toch echt aan de fietsers die ik met alle liefde voorrang geef maar ze komen hier feitelijk van drie kanten want zie er ook heel vaak van tussen de bedrijven over het grasveld komen en die kun je dus niet al van een afstandje aan zien komen... Meer als de helft neemt ook gewoon hun voorrang, zelfs zonder te kijken...!! Regelmatig zie ik hier mensen zich bijna onder een vrachtwagen werpen....Vooral de grasveldrijders.....
Nemootje (24-4-2015 om 22:49)
Goes is en blijft gewoon een rampen gebied voor zowel fietsers als automobilisten. Ik heb soms het gevoel dat er totaal niet na gedacht is over hoe Goes in te richten qua wegen (probeer in de ochtend Goes maar in te komen en rond 5 uur er weer uit te komen). Elke rotonde in Goes is een ramp, fietsers die overal maar voorrang hebben en zonder richting aan te geven hun ding doen en dan nog maar op te houden over fietsers die tegen in het verkeer rijden (!). De rotonde die bij de brandweerkazerne gemaakt is is ook een hele goede keuze geweest. Staat zo dichtbij de stoplichten en de spoorwegovergangen dat er vaak genoeg opstoppingen ontstaan. Het lijkt mij dat hier ook over na gedacht wordt door de gemeente?
Burger (24-4-2015 om 06:42)
Wanneer gaat de Gem.Goes deze rotonde nu eens aanpakken. Mijn idee; een volledige rotonde ook voor fietsers zodat deze dezelfde rijrichting als de auto's krijgen. Nu, in de drukte waar je staat te wachten, duiken er uit het niets fietsers op. Hier kan geen automobilist iets aan doen. Nu komen idd zoals Henk zegt de fietsers tegen de richting in en als je al een gaatje ziet om in te voegen tussen de gehaaste auto's komt er uit het niets weer een fietser aan.
Henk (23-4-2015 om 23:08)
Over dit ongeval kan ik niet oordelen , maar onoverzichtelijk is het zeker ,sta er dagelijks vaak genoeg , als je aansluit in de rij en staat kort op het fietspad zie je de lichtjes niet meer , en de fietser komt uit het niets opdoemen uit de rechterhoek , overigens komen daar ook ontzettend veel fietsers tegen het verkeer in oversteken , daar zou men ook wel eens wat tegen mogen doen die maken het er niet echt veiliger door !
Fischer (23-4-2015 om 22:32)
Noodroep aan gemeente: Doe wat aan de veiligheid van deze rotonde! Tunnel is te duur, zegt de gemeente. Een mensenleven is onbetaalbaar! Het wachten is op het volgende ernstige ongeluk
Taxi (23-4-2015 om 21:59)
Dit is inderdaad een vervelende rotonde. Ik ben taxichauffeur en kom daar per dag ongeveer 10 keer langs. Het is goed opletten, voor automobilisten EN fietsers. Want ik heb al vaak gezien dat fietsers zelf ook hard doorrijden en niet uitkijken of ze wel gezien zijn...
Cookie-instellingen beheren