Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vier arrestaties, twee agenten gewond

Toegevoegd: 23-04-2015, 16.23 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen zijn woensdagmiddag twee agenten gewond geraakt toen ze vier overlastgevende personen wilden aanhouden.

Agenten werden rond 11.30 uur door de meldkamer naar een verdachte situatie in de Aagje Dekenstraat gestuurd. Ter plekke zagen ze diverse bekende overlastgevende personen onder invloed van alcohol veel kabaal maken. De vier werden aangesproken en een 27-jarige Vlissinger werd aangehouden omdat hij op straat aan het drinken was. De verdachte verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en beet daarbij een agente in haar arm.

Tijdens deze aanhouding raakt een tweede overlastgevende man (54) door het dolle. Hij reed vervolgens met zijn scootmobiel in op de agenten. Ook mishandelde hij een medewerker van een nabijgelegen supermarkt. De vier zouden daar bovendien iets gestolen hebben. De 54-jarige man werd opgepakt. Verder werden ook een 32-jarige en een 45-jarige man aangehouden.

Alle verdachten zijn overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en ingesloten. Zij worden verdacht van drinken in het openbaar, verzet tegen aanhouding, diefstal, mishandeling en belediging van agenten en overtreding van een gebiedsgebod. Twee personen zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (24-4-2015 om 11:16)
Ja, dat heb je in dorpjes als Vlissingen. Iedereen kent elkaar. En dan gedoog je makkelijker. Sterkte voor de agenten die met slechts een schijntje deze dorpsgekken hebben ingerekend.
Staffie (23-4-2015 om 22:54)
Klopt.... HEEL Vlissingen weet wie deze gedoogde lastposten zijn, hele dagen Schreeuwen, zuipen, Blowen, dealen en ruzie zoeken met iedereen die er langst komt, het is jammer voor de agenten dat ze voor hun magere loon ook nog eens gewond raken maar nu hoop ik dat er meer aan gedaan gaat worden, ik weet zeer zeker dat ik niet de enigste ben die "iets" bij zich heeft als ik een van mijn rondes loop door het park met de hond.
ellen (23-4-2015 om 16:55)
ik denk dat iedere Vlissingen weet over wie dit bericht gaat, hou ze maar eens lang vast nu, t is geen gezicht...slapende dronken mensen voor de winkel, midden in de stad.
Cookie-instellingen beheren