Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
104 files van totaal 401 km

Tieners aangehouden in uitgaansnacht

Toegevoegd: 26-04-2015, 12.52 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Afgelopen nacht is in 's-Heerenhoek een 16-jarige jongen uit de gemeente Borsele in de Marktstraat opgepakt nadat hij de boel op stelten had gezet bij een horecagelegenheid.

Agenten hadden de jongen eerder vannacht al een waarschuwing gegeven nadat hij uit een horecagelegenheid was gezet vanwege een ruzie. Toen de jongeman enkele uren later opnieuw amok stond te maken probeerden agenten hem apart te nemen. De jongen wilde echter niet meewerken en werd daarom aangehouden.

Daarmee was de kous echter nog niet af. Een 15-jarige vriend van de 16-jarige bemoeide zich met de arrestatie. Daarom werd ook hij opgepakt. Andere feestvierders kwamen op het tumult af en liepen vervolgens opdringerig naar de agenten toe. Met de hulp van de portier van een horecagelegenheid werd de groep op afstand gehouden.

De beide jongens zijn vervolgens onder luidt protest in een politiebus afgevoerd naar het politiecellencomplex Torentijd. Daar zijn ze aan de tand gevoeld over hun gedrag: openbare dronkenschap; belediging en het niet opvolgen van aanwijzingen van agenten. De twee hebben de rest van de nacht vastgezeten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (1-5-2015 om 02:00)
Mensen is er nu echt iets veranderd in al die jaren? Nee jeugd blijft jeugd en gaan als ze de kans krijgen over hun strepen heen. Is nooit anders geweest en zal nooit anders worden, Toen ik een jeugdige was was het al zo bij Kiek. Praat het echter niet goed, want mijn kind hoeft het niet te flikken. Die kan gelijk naar halt en krijgt thuis ook gewoon straf. Politie doet wat ze kunnen doen. Met Halloween bleef het gezellig en dit keer niet. Dat moeten ze toch iets doen he, even laten afkoelen in de cel en ouders alert maken.
Jan (28-4-2015 om 17:00)
@Zeeuw. Volledig eens met uw reactie. De ouders voeden hun kinderen tegenwoordig totaal niet meer op. Respect voor anderen is ver te zoeken bij de jeugd. Spreek je ze aan op vervelend gedrag, krijg je een grote mond. Spreek je de ouders erop aan is het van: "Dat doet mijn kind niet". De ouders hebben het te druk met zoveel mogelijk op vakantie gaan. Of hebben allebei een te drukke baan. Waarbij de opvoeding maar aan de school of oom agent wordt overgelaten. Goed samengewerkt van de politie en de portier.
Tom (26-4-2015 om 22:00)
@Slappe arm der wet: Je hebt er blijkbaar erg veel verstand van! Altijd weer leuk om de politie af te zeiken terwijl er gewoon goed en adequaat gewerkt is. Twee vervelende jongens zijn opgepakt en dat er wat jeugd mee komt bemoeien kan een gevolg zijn. Netjes in de kiem gesmoord. De politie in Nederland heeft trouwens niet eens een taser! Droom lekker verder.
Jan (26-4-2015 om 20:48)
Nu is het zo dat de vinger maar eens naar de ouders van deze gasten moet worden gewezen ,de uitbater kan dit helaas niet verkomen de jeugd heeft meestal de drank bij zich of ze hebben thuis al genoeg genutigd dus de ouders moeten dan maar eens aan de tand worden gevoeld,want de ouders zijn meestal zelf op stap en hun kinderen krijgen €50.00 of meer mee of ze zuipen hun eigen eerst thuis vol ect ,wel bier flessen hebben ze niet bij de kiekieris dan moet je bij de andere uitbater wezen Anna die aan de andere kant van de dijk zijn zaak heeft ,en ja je weet ook als je naast een uitgaans gelegenheid woont of in de buurt daarvan woont kan erook wel eens wat gebeuren en het is tenslotte maar 1 keer per maand dus er zijn ergere dingen .
Rene (26-4-2015 om 17:13)
Slappe arm der wet........ik noem t eerder slappe ondoordachte reactie der wet. Taser gebruiken??? volgens mij heeft de politie op straat geen taser! En t is zo makkelijk lullen zo, je pakt even een hele groep op die dreigend naar voren komt.....of is t toch niet zo makkelijk?! Weet je wat makkelijk is, commentaar leveren vanuit je luie stoel, bah. Altijd dat negatieve gedoe. Er zijn er 2 naar torentijd, daar hoor ik je niet over!
Janna van Kee van Meriete (26-4-2015 om 15:22)
Opsluute dat tuug en aars tuusbluuve a je nie tegen dn drank kan. snotneuzen bint , ou ze nog ma n pear nachtjes in middeleburg oarr!
Cookie-instellingen beheren