Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt na inbraak Middelburg

Toegevoegd: 26-04-2015, 17.32 uur - Update: 27-04-2015, 11.00 uur
Door: Roland de Jong en Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Zondagmiddag heeft de politie in Middelburg een 31-jarige Middelburger aangehouden na een inbraak in de wijk Dauwendaele.

De bewoner van een huis aan de Grootmede vertelde dat hij rond 16.30 uur boven hoorde dat zijn zoon tegen hem riep dat er een vreemde man in huis was die de autosleutels had gepakt. Hij rende naar beneden en zag dat de bedoelde man inmiddels in de achtertuin liep.

Hij achtervolgde de dief en haalde deze op de Grootmede in. Er ontstond een worsteling, waarna de dader hem de autosleutel terug gaf en wegrende. Agenten zagen de verdachte rennen, achtervolgd door een enkele buurtbewoners. De dienders hebben de verdachte op de Overloper aangehouden waar hij zich in bossages probeerde te verstoppen aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ken hem ook (28-4-2015 om 15:50)
Het is ook een verschrikking voor de buurt! 's Nachts keiharde hardcore muziek zodat de buren weer stijf in hun bed liggen, dagen dat hij constant hard tegen zich zelf aan het praten is! Verschillende diefstallen op zijn naam vorig jaar een auto ongeluk veroorzaakt en meneer loopt nog steeds vrij rond! Als wij zo'n lijst met delicten hadden dan zaten we al lang in Torentijd dus waarom hij niet??
Frans (28-4-2015 om 14:31)
Graag een naam, adres en foto van de persoon. Weten we gelijk wie het is en ben je alvast gewaarschuwd als je hem in je buurt ziet lopen. Maar nee, dat mag natuurlijk niet. Een dief moet anoniem zijn werk blijven doen.
CRB (28-4-2015 om 10:07)
Als ik het zo lees hier niet een echte aanwinst voor de maatschappij. Een stalker, een insluiper......jammer dat daar niets mee gedaan wordt. Zoals opsluiten ergens waardoor er vele mensen rustiger kunnen slapen. Je zal het maar wezen die ie stalkt...je hebt geen leven meer!
omg (27-4-2015 om 22:41)
Jammer dat ie overmorgen weer vrij rond loopt, en blijkbaar met veel dingen weg komt. Stalkt inderdaad teveel mensen. stond bij mij ook heel de tijd aan de deur, maar na meerdere malen is hij eindelijk is opgepakt en heeft straat contact verbod, waar die zich aanhoudt tot nu toe, echt een wonder. Dit is mn grootste angst dat ie in mn huis zou kunnen komen, zonde voor t jongetje hopelijk houdt ie er niks aan over..
Tjongejonge (27-4-2015 om 11:19)
Wanneer is het genoeg? Wanneer gaan ze hem eens vast houden? Meneer stalkt half vrouwelijk Zeeland waar de politie niets mee doet. Afgelopen maanden al minstens 10 keer opgepakt voor verschillende dingen, en nu weer de kans gehad om ergens binnen te sluipen... Hou die psychopaat toch eens vast!!!!
Nuchtere blik (27-4-2015 om 09:12)
Na het bovenstaande gelezen te hebben -getinte man- en een ieder die het nieuws goed volgt.....Iedere buitenlander is geen crimineel echter iedere crimineel is helaas wel vaak een buitenlander. Maar de heren in den Haag en alle zogenaamde brave politici willen dit maar niet inzien, dat integratie hopeloos mislukt is!! Hopelijk keert de wal het schip. Mensen helpen in hun eigen land...helemaal top geld er bij...mensen/gelukzoekers naar Europa halen is het probleem verplaatsen!!!!
Cookie-instellingen beheren