Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 314 km

Dronken man rijdt door na ongeluk N57

Toegevoegd: 28-04-2015, 13.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Maandagavond is in een woning aan het Fazantenhof in Middelburg een dronken man aangehouden die kort daarvoor op de Havenpoortweg (N57) in zijn woonplaats een ongeval had veroorzaakt.

Het ongeval vond rond 19.15 uur plaats tussen de afrit Arnestein en het aquaduct. Een 30-jarige man uit Middelburg reed vanaf de A58 over de Havenpoortweg. Hij raakte met zijn personenauto de vangrail in de middenberm en reed daarna tegen een andere personenauto aan.

De veroorzaker reed onverstoord door en parkeerde zijn auto in een garage aan het Fazantenhof. De auto die werd aangereden werd bestuurd door een 31-jarige man uit Westkapelle. Het voertuig liep enkele deuken en lakschade op.

Nadat de politie doorhad waar de doorrijder vermoedelijk zou verblijven gingen zij naar een woning aan het Fazantenhof. 
Daar werd de man aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Middelburg gebracht. Uit de ademanalyse bleek dat de man flink wat alcohol had gedronken. Het eindresultaat was 655 Ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (30-4-2015 om 12:07)
voor hetzelfde geld rijd zo'n ... iemand dood zoals een aantal jaar geleden mijn 18 jarige nichtje dood gereden werd oor zo'n egoist die vond dat hij best straalbezopen kon gaan rijden ik vind dan ook dat de straf te licht is, elke automobilist kent de gevolgen van bezopen rijden ik vind dat als je dan toch in de auto stapt op zijn minst poging doodslag ook op zijn plek of als hij/zij dan iemand dood rijd gewoon straffen voor moord. als men eens wist hoe het is om een familielid dat in de bloei van haar leven is van de een op de andere minuut nooit meer te kunnen zien en dat allemaal doordat iemand sochtens om half 8 bezopen uit de kroeg in zijn werkbusje vrolijk naar zijn werk reed waarom mensen waarom rip sandra
Cookie-instellingen beheren