Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opzettelijk mishandeld in opdracht ex

Toegevoegd: 29-04-2015, 16.40 uur
Door: Rolf de Feijter

BRESKENS - De politie heeft vorige week drie mannen aangehouden die betrokken waren bij de mishandeling van een vrouw aan de Ghistelkerke. In de late avond van dinsdag 6 januari werd een 37-jarige vrouw op straat door twee mannen aangevallen en mishandeld. Ze raakte daarbij licht gewond.

Uit een uitgebreid politieonderzoek bleek dat het slachtoffer al langere tijd door haar ex-partner, een 51-jarige man uit Middelburg werd gestalkt. De man werd op maandag 13 april aangehouden. Hij heeft twee mannen bereid gevonden de vrouw met de mishandeling angst aan te jagen. De mogelijkheid wordt nog onderzocht of hij ook opdracht heeft gegeven haar letsel toe te brengen.

Naast de ex-partner werd op woensdag 15 april een 51-jarige man uit Schoondijke aangehouden en op vrijdag 17 april een 23-jarige man uit Vlissingen. De mannen zijn ondertussen voor de rechter-commissaris geleid, die besloot de mannen langer vast te houden.

Het onderzoek is nog niet afgerond. Eén verdachte heeft een volledige bekentenis afgelegd, anderen worden nog verhoord. Het voorarrest van de drie verdachten is dinsdag met 90 dagen verlengd door de raadkamer van de rechtbank.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (1-5-2015 om 20:08)
volgens mij waren ze ook in het sbs6 programma gestalkt.
wim (30-4-2015 om 07:09)
Ik vind dat zulke mensen niet meer thuis horen in de maatschappij waar we in leven,zon vieze grootte smeerlap opsluiten levens lang en nooit meer vrijlaten
wim (29-4-2015 om 23:43)
geef ze ook maar eens een goed pak op hun donder wat een stelletje laffen mensen zijn dat
voorkom roddels (29-4-2015 om 21:51)
deze man mag voor 66jaar in de cel belanden en liefst nooit vrijlaten
Vlissinger (29-4-2015 om 20:26)
Wat een laffe narcisten heb je toch. Van vrouwen blijf je af! Empathieloze acteurs zijn het die in een inrichting thuishoren. Kunnen ze daar hun kinderlijke machtspelletjes spelen als ze hun zin niet krijgen.
echte man (29-4-2015 om 20:23)
wat een laf gluiperig mannetje die ex. Die blijft zeker de rest van zijn leven alleen.
Cookie-instellingen beheren