Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Straf geëist wegens diefstal en bedreiging

Toegevoegd: 30-04-2015, 21.57 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Tegen de 28-jarige T. van C. is donderdag in Middelburg een taakstraf van 120 uur, een voorwaardelijke celstraf van twee maanden en toezicht door de reclassering geëist. Van C. wordt ervan verdacht samen met een maat op  26 juli 2013 bij zijn weetdealer een ventilator en een laptop te hebben gestolen.

Daarnaast zou hij de ex van zijn vriendin hebben bedreigd en zijn (inmiddels ook weer ex-vriendin) hebben mishandeld). Dat hij een laptop zou hebben gestolen ontkent Van C. Wel erkent hij met zijn vriend naar de woning van zijn dealer/vriend te zijn geweest. Die was echter niet thuis en toen zijn maat op de één of andere manier de woning was binnengegaan kwam deze naar buiten met een ventilator. Meer niet.

Ook had hij zijn vriendin 'slechts' een flinke duw gegeven en dat hij haar ex zou hebben bedreigd was meer om te vertellen dat-ie van zijn vriendin moest afblijven. Uitspraak 13 mei.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren