Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Eis celstraf wegens ontucht jonge meisjes

Toegevoegd: 30-04-2015, 22.08 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG  - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft donderdag tegen de 28-jarige F. G. uit Emmeloord een gevangenisstraf van twee jaar waarvan tien maanden voorwaardelijk en het betalen van 1500 euro schadevergoeding geëist. G. was niet op de zitting verschenen, zodat zijn zaak bij verstek werd behandeld. Hij wordt verdacht van ontucht met jonge meisjes.

G., die alles heeft ontkend, wordt ervan verdacht tussen november 2006 en eind november 2011 met zowel de dochters van zijn toenmalige partners als de dochter van een kennis van één van zijn partners ontucht te hebben gepleegd. De meisjes waren toen een en ander begon 3, 5 en 7 jaar.

Ook zou hij één van zijn partners hebben mishandeld en bedreigd haar iets aan te doen als zij aangifte zou doen van de mishandeling. Uit angst voor represailles voor zijn vermeend seksueel misbruik ontvluchtte hij Zeeland. Uitspraak 13 mei.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (1-5-2015 om 11:59)
nou die lafbek durft wel tegen kleine meisjes maar niet tegen volwassenen en die dreigen alleen nog maar. hopen dat die smerige crimineel wel echt een veroordeling krijgt voor elke handeling 1 jaar, dus10 x aan de meisjes gezeten 10 jaar zitten... daarna mogen ze die lafbek aan mij geven, heb nog wel erg zwaar werk voor hem zodat die geen puf meer heeft voor iets anders........
JanDoedel (1-5-2015 om 09:20)
G. was niet op de zitting verschenen, zodat zijn zaak bij verstek werd behandeld. Hij wordt verdacht van ontucht met jonge meisjes.??? Laat me raden G liep ergens buiten de gevangenis rond! HOE IS DAT NOU MOGELIJK !!!
Cookie-instellingen beheren