Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiehond speurt inbreker op

Toegevoegd: 01-05-2015, 14.55 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - Een 26-jarige man uit Oost-Souburg is in de nacht van donderdag op vrijdag door de politie in zijn woning aangehouden. De man wordt verdacht van een poging inbraak aan het Meiveld. Een diensthond wist de man op te sporen.

Agenten kregen rond 00.50 uur door dat er mogelijk zou worden ingebroken bij een woning aan het Meiveld. Verschillende eenheden van de politie waren snel ter plaatse en zetten de buurt af. Daarbij zagen ze dat twee mannen er vandoor gingen.

Eén van de inbrekers wist te ontkomen. Ook de 26-jarige man verdween uit het zicht van de agenten maar is dankzij de inzet van een diensthond achterhaald. De man is in zijn woning opgepakt en ingesloten. Het pand aan het Meiveld liep braakschade op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (2-5-2015 om 09:51)
Agenten, pas op dat je hem weer niet te hard aanpakt zoals de koperdief uit 's Heerenhoek! Want dan mag er niet meer vervolgd worden, omdat hij al genoeg gestraft is.....Ben benieuwd waar dit weer op uit zal draaien....... De advocaat zal het wel op huisvredebreuk gooien en inbreuk op de privacy van de inbreker, omdat hij in zijn woning met groot machtsvertoon opgepakt is. De arme man heeft daardoor een levensgroot trauma opgelopen. Die kan dus een kostbaar traject voor psychische begeleiding in.
Complimenten (1-5-2015 om 22:16)
Goed werk van de politie! Snel ter plaatse en goed afgehandeld. Niks op aan te merken.
Jan (1-5-2015 om 19:30)
En hier doen we het voor!!!!! goed gedaan hondenbrigade .
Cookie-instellingen beheren