Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 212 km

Mannen stelen gereedschap uit voortuin

Toegevoegd: 03-05-2015, 13.04 uur
Door: Rolf de Feijter

ELLEWOUTSDIJK - Twee mannen zijn op de Koekoek in Ellewoutsdijk door de politie opgepakt. Ze hadden kort daarvoor gereedschap uit een voortuin aan de Langeviele gestolen.

De bewoner wist het tweetal (24 en 18 jaar oud) , dat geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland heeft, te achterhalen en sprak ze aan. De mannen beweerden de spullen te hebben gekocht van zijn vrouw, dit bleek echter niet het geval. De man nam zijn eigendommen mee en waarschuwde de politie, waarop hij zelf samen met zijn buurman naar de verdachten terugging.

Het duo is daarna door de politie aangehouden. Na verhoor kregen ze een boete van 175 euro per persoon opgelegd en zijn ze vrij gelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (4-5-2015 om 16:43)
Boete van €175,00 en ze mogen verder op strooptocht! Net als in het buitenland, je geeft ze wat centen en je bent overal vanaf! Te hard rijden kost meer als spullen bij iemand weghalen die er wel hard voor werkt.
Cookie-instellingen beheren