Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster gewond bij Zoutelande

Toegevoegd: 05-05-2015, 15.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZOUTELANDE - Een 45-jarige vrouw is dinsdag gewond geraakt bij een fietsongeval. Ze liep daarbij letsel op aan haar nek, kaak en knieën.

Het ongeluk gebeurde rond 9.25 uur op het fietspad tussen Zoutelande en Westkapelle. Een 72-jarige man uit Udenhout was op het fietspad gestopt om iets vast te binden op zijn bagagedrager. Toen hij daarmee klaar was wilde hij het fietspad richting de duinen in gaan.

Net op dat moment kwam het slachtoffer op haar fiets vanuit de richting Westkapelle aanfietsen. Ze kon niet tijdig remmen er ontstond een aanrijding waarbij ze over de kop sloeg en op het wegdek belandde. Ze is vanwege pijn in haar nek, kaak en linkerknie naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loes (6-5-2015 om 16:56)
mensen kijken ook niet meer verder dan hun neus langs is, normaal zou je toch kijken of er iets aan komt, gezien het zo druk is op de weg.
Lukas (5-5-2015 om 17:27)
O, nee toch! Hopelijk is alles goed met het slachtoffer... En geef die oude man niet de schuld, oude mensen zien niet zo goed meer. Beterschap ;)
t is wat (5-5-2015 om 16:14)
Mensen zijn ook te vaak alleen met zichzelf bezig, denken niet aan anderen! Sterkte voor de mw. Dacht eerst dat het aan die verrekte storm had gelegen... Windkracht acht in mei, slaat echt helemaal nergens op....
Cookie-instellingen beheren