Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 372 km

Vuurwapen gevonden na aanhoudingen

Toegevoegd: 06-05-2015, 10.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft in een woning aan de Glacisstraat in Vlissingen een vuurwapen en een busje traangas gevonden. Drie personen werden na het verlaten van de woning met getrokken wapens aangehouden. Dat gebeurde na een melding dat er in de woning een vuurwapen in de vensterbank lag.

De melding kwam rond 22.25 uur binnen bij de politie. Direct hebben een groot aantal agenten positie ingenomen bij de betreffende woning. Daarbij zagen een aantal agenten inderdaad een vuurwapen voor het raam liggen. In het pand waren op dat moment drie mannen aanwezig. Toen zij het pand verlieten zijn ze door agenten met getrokken pistolen aangehouden.

De verdachten zijn een 35-jarige Vlissinger, een 36-jarige Schiedammer en een 47-jarige man uit Goes. Na de aanhoudingen is het pand waar de mannen verbleven doorzocht. Daarbij werden een vuurwapen en ook een busje traangas aangetroffen. De drie verdachten zijn ingesloten in verband met verder onderzoek.

Zie ook:
- Arrestaties met getrokken wapens Vlissingen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
leo (6-5-2015 om 20:03)
Das slordig gewoon in de vensterbank leggen Dan vraag je om bezoek
Cookie-instellingen beheren