Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Cel- en taakstraf vanwege poging afpersing

Toegevoegd: 07-05-2015, 16.30 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Conform de eis van de officier van justitie heeft donderdag de rechtbank in Middelburg de 24-jarige D. M. uit Burgh-Haamstede twaalf dagen cel en een taakstraf van 150 uur opgelegd.

M. liep op een augustusochtend in 2013 met zijn hond door zijn woonplaats. Toen hij twee jongens zag fietsen probeerde hij ze van hun geld en sigaretten te beroven. Daarbij dreigde hij zijn hond op hen af te sturen. Toen dat niet werkte liep hij weer weg.

Tijdens de behandeling van de zaak twee weken geleden zei D. dat hij niet meer zo goed wist wat, waarom en hoe het allemaal was gebeurd, want hij was dronken geweest.

Zie ook:
- OM eist cel- en taakstraf poging afpersing (23-04-2015)
Man opgepakt voor poging tot afpersing (10-08-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (7-5-2015 om 19:05)
Wat laf van je om op die manier van twee onschuldige jongens die fietsend op pad waren om die aan te houden en vervolgens ze af te nemen sigaretten en der geld en tenslotte zijn hond er op af te sturen waar hij daarna het hazen pad koos
Cookie-instellingen beheren