Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Wietkwekerij verstopt in schuur Nieuwerkerk

Toegevoegd: 08-05-2015, 13.01 uur - Update: 09-05-2015, 19.11 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - In een schuur aan de Nieuwe Weg in Nieuwerkerk is een hennepkwekerij met 296 planten ontmanteld. De kwekerij werd ontdekt na een anonieme melding.

Agenten kwamen donderdag rond 15.05 uur aan bij de woning. Toen er niet werd open gedaan besloten de dienders een kijkje in de achtertuin te nemen. Daar werden ze door de bewoonster aangesproken. Zij liet op verzoek van de agenten de meterkast zien. Ook een fraudespecialist van het energiebedrijf keek mee.

Kort daarna was er telefonisch contact met de mannelijke bewoner van het pand. Hij gaf aan dat er een hennepkwekerij in een schuur achter de woning aanwezig was. De agenten zijn de schuur vervolgens binnen gegaan. Ze troffen er een in werking zijnde hennepkwekerij aan met in totaal 120 planten. Achter een schuifdeur kwam nog een tweede ruimte te voorschijn met daarin nog eens 176 planten.

De kwekerij is ontmanteld en de planten zijn vernietigd. Tegen de bewoners wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
werke mot je (8-5-2015 om 22:41)
Ze leefden niet voor niets zo overdreven in luxe blijkbaar!
zeeuw (8-5-2015 om 13:10)
Helemaal uitkleden, wij moeten ook betalen!
Cookie-instellingen beheren