Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 172 km

Zeeuwen mishandeld in Alkmaar

Toegevoegd: 08-05-2015, 13.04 uur
Door: Roland de Jong

ALKMAAR - In Alkmaar zijn donderdagavond twee mannen uit Goes en Yerseke gewond geraakt bij een mishandeling. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Omstreeks 23.00 uur liepen een 27-jarige man uit Goes en een 22-jarige man uit Yerseke met twee vrienden via de Sint Sebastiaanstraat in de richting van de Kanaalkade. Over de Kanaalkade kwam met hoge snelheid een personenauto aanrijden. De bestuurder sloeg af de Sint Sebastiaanstraat op.

Door de snelheid van de auto hadden de vier mannen geen tijd om opzij te stappen. De bestuurder van de auto stopte, waarna er drie personen uit de auto stapten. Twee van hen liepen op de mannen af. De man uit Yerseke kreeg een kopstoot, maar liep geen ernstig letsel op. De man uit Goes werd ook mishandeld. Hij was korte tijd buiten bewustzijn en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. 


Na de mishandeling stapten de mannen weer in de auto en reden met hoge snelheid weg. De politie is op zoek naar personen die getuige zijn geweest van de mishandeling. De daders zijn drie blanke mannen, waarvan er een gekleed ging in een vestje van de Hells Angels.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (8-5-2015 om 17:05)
Of was het een gevalletje stoer doen en hadden ze de auto uitgekozen..
Cookie-instellingen beheren