Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agente gewond na hardhandige arrestatie

Toegevoegd: 09-05-2015, 15.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 22-jarige man heeft vrijdagmiddag in Goes een agente verwond tijdens een arrestatie. Tijdens de arrestatie moest de politie zelf ook het nodige geweld gebruiken.

De politie kreeg rond 15.55 uur een melding met het verzoek om naar een woning in Goes te gaan. Daar zou een vernieling zijn gepleegd. De dader zou een familielid van de bewoner zijn. Hij probeerde de woning binnen te dringen terwijl er een contactverbod was opgelegd. 

Toen de politie arriveerde zagen ze wel enkele vernielingen in het huis maar was de verdachte nergens te bekennen. Meerdere politie-eenheden gingen vervolgens in de omgeving op zoek. Rond 17.00 uur zagen ze de man lopen op de Beukenstraat. Ze spraken de man aan en vroegen hem mee te gaan naar het bureau.

De man weigerde en dreigde met fysiek geweld. Omdat de man niet meewerkte hebben de agenten fysiek geweld moeten gebruiken. Bij het in de bus plaatsen van de arrestant schopte hij één van de agenten waardoor deze gewond raakte. Tegelijkertijd bleef de man de agenten uitschelden. Hij is vervolgens ingesloten in het bureau.

De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling door de verdachte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (11-5-2015 om 18:51)
Tjonge wat kunnen we weer oordelen over iets waar we geen eens getuige van zijn geweest of bij zijn geweest. Denkt men nu echt dat dit het hele verhaal is wat hier staat. Mensen stop toch met oordelen. De politie is echt niet zo onschuldig als zij zich voor doen. Ik zou zeggen tot dat u het zelf mee maakt dan kunt u oordelen. Wie zonder zonde is werpe de eerste steen!
Nora (10-5-2015 om 16:12)
linda je moet in nederland en andere landen verplicht ID bij je hebben. Als je dat niet wilt ben je heel dom bezig, misschien eens terug naar school?
dorpsbewoner (10-5-2015 om 15:01)
@linda adam: er staat Goes ! Schrijf je eigen frustratie maar in je eigen dagboek. @motoRob: U suggereert dat die agente niet met vervelende mensen om kan gaan! Eerst goed lezen a.u.b. want dat staat er niet. Ze doet uiteraard aangifte zodat er een reden extra is om deze verdachte vast te kunnen zetten.
IK (10-5-2015 om 11:47)
Agente heel veel beterschap. Respect voor uw werk, dat u toch maar mooi uitvoert ondanks vaak alle negatieve houding van vele andere mensen. Een agent doet het maar zelden goed.. Dus bij deze sterkte en bedankt voor jullie inzet voor de maatschappij. en ach arme Linda, het ligt natuurlijk niet aan jou (vast nooit), altijd aan een ander... ik ga bijna medelijden met je krijgen, 2x voorkomen... dat is vast niet je eigen schuld....Ik kon er niets aan doen edelachtbare
K (10-5-2015 om 10:38)
MotoRob Heb je haar horen klagen, aangifte doe je altijd, politieman of vrouw!
Ernst (10-5-2015 om 09:56)
@ linda adam Je zal wel voor moeten komen omdat je de bekeuringen niet hebt betaalt. Kan die agent ook niks aan doen, die doet alleen z'n werk.
Cookie-instellingen beheren