Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Blussen Bruinisse nog volop bezig

Toegevoegd: 10-05-2015, 02.27 uur - Update: 10-05-2015, 02.43 uur
Rond 02.30 uur kwam er nog steeds veel rook vrij.
Rond 02.30 uur kwam er nog steeds veel rook vrij.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De brandweer is nog volop bezig met het blussen van de zeer grote brand die zaterdag aan het einde van de avond uitbrak in Bruinisse.

De brand aan de Industrieweg werd rond 23.00 uur ontdekt. Onder meer vier tankautospuiten werden ingezet om te blussen. Met behulp van een ladderwagen is het dak geblust. Er was sprake van een lastige waterwinning en daarom werden twee watertankwagens ingezet.

Rond 02.30 uur was de brandweer nog steeds aan het blussen. Ook toen kwam er nog steeds behoorlijk veel rook vrij. Om de brand goed te kunnen blussen moet een deel van de loods worden gesloopt. Rond 02.40 uur was de brandweer het vuur meester. Het nablussen zal volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland nog de hele nacht gaan duren.

Zie ook:
Zeer grote brand in loods Bruinisse


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Veiligheidsman (11-5-2015 om 11:36)
De eigenaren van de panden ernaast mogen van geluk spreken dat hun loodsen niet in vlammen zijn opgegaan.
Cookie-instellingen beheren