Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Drietal rijdt rond met inbrekerswerktuigen

Toegevoegd: 12-05-2015, 16.02 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Agenten hebben vanochtend op de Grachtweg in Zierikzee drie mannen aangehouden. Ze reden in een auto en hadden volop inbrekerswerktuigen bij zich.

De dienders kwamen de mannen rond 5.45 uur tegen en zetten hun auto ter controle aan de kant. Het drietal, bestaande uit mannen van 35, 40 en 52 jaar oud en afkomstig uit Zierikzee, bleek na controle allerlei inbrekerswerktuigen bij zich te hebben.

Het ging daarbij onder ander om boortjes, (werk)handschoenen, een zaklamp en verschillende andere gereedschappen. De verdachten zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor zijn ze met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IBen ik een inbreker? (13-5-2015 om 18:46)
Ik schrik me rot van dit bericht. Morgen ga ik ergens klussen en mijn auto ligt vol met inbrekers gereedschap lees ik hier. Een boormachine, een doos vol met boren, slijptol schaafmachine, decoupeerzaag en een hoop schroevendraaiers, tangen en noem maar op. Ook heb werkhandschoenen bij me. O, ja, en niet te vergeten "schuurpapier". Ik krijg levenslang als ze me aanhouden. Gelukkig heb ik geen zaklamp bij me.
Erikzonderbrievenbus (13-5-2015 om 11:32)
Ah! Goed nieuws! Misschien mijn brievenbus, geld en sieraden aangetroffen bij de heren thuis? Zo ja, zie ik ze graag terug.
mozes (12-5-2015 om 18:14)
ik rij ook wel eens met mijn onherkenbare bedrijfsbus om 5 uur naar mijn klus. ligt ook vol met boortjes, tangen, hamers, beitels, schop, Hilti, gasbrander, werkhandschoenen, schroevendraaiers, zagen en een laddertje op het dak. ben ik nu voor oom agent een zzp-er of crimineel.
dave (12-5-2015 om 18:09)
ow weer op vrijheid gesteld... vannacht maar weer dan!? wordt er bij die mannen thuis ook niet eens een kijkje genomen!? misschien hebben ze nog wel een berg spullen thuis liggen bijvoorbeeld dat van mij......... triest voor woorden
Cookie-instellingen beheren