Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wederom ongeluk bij oprit N57

Toegevoegd: 16-05-2015, 15.42 uur - Update: 16-05-2015, 15.58 uur
De auto is door Bergingsbedrijf Kuzee uit de sloot getakeld.
De auto is door Bergingsbedrijf Kuzee uit de sloot getakeld.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Rolf de Feijter

NIEUW EN-SINT JOOSLAND - Korte tijd na het ongeval bij de oprit van de N57 eerder deze middag is wederom een auto van de weg geraakt.

Deze keer gebeurde het ongeval even na 14.00 uur op dezelfde afslag van de A58 in de richting van de oprit van de N57 enkele tientallen meters van het eerdere ongeval vanmiddag. Een personenauto raakte van de weg en kwam in een sloot tot stilstand.

Berger Kuzee heeft de auto uit de sloot getakeld. Over eventuele gewonden is niets bekend.

Zie ook:
Auto van de weg bij oprit N57   (16-05-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Guido (17-5-2015 om 21:12)
Ik heb zelf ook al een aantal keren gemerkt dat in die regio van Middelburg, te weten de toerit naar de N57, maar ook de beide rotondes daar in de buurt, het asfalt spiegelglad bleek! Het probleem bleek later een lekkende vrachtauto met een lading vis te zijn. De gemeente is er toen met een soort schoonmaakkarretje overheen gegaan en een soort zeepsop overheen gespoten, wat de boel opnieuw even spekglad maakte. de eerste keer stond ik met mijn auto achterstevoren, de tweede keer ging ik bijna onderuit met de motor (ik reed toen hooguit 30 km/uur). Geen enkele manier van waarschuwen voor tijdelijk glad wegdek door de gemeente die volgens mij precies weet wat er daar steeds gebeurt.
willem77 (17-5-2015 om 11:15)
net zo'n rot bocht als wanneer je uit de tunnel bij schore komt en de afslag neemt naar kapelle. die bocht heeft een extra kromming: iets te snel en je vliegt er uit. en dan spreek mik ovre60--70 km/h. en misschien een iets gladder asfalt doet je dan de das om.
Cookie-instellingen beheren