Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongelukken oprit N57 door glad wegdek

Toegevoegd: 16-05-2015, 16.45 uur
Door: Rolf de Feijter

NIEUW EN-SINT JOOSLAND - Zaterdagmiddag ontstonden op de afrit van de A58 naar de N57 twee ongelukken als gevolg van een glad wegdek.

De eerste aanrijding gebeurde om 12.25 uur. De bestuurster van een personenauto verloor de macht over het stuur en belandde in het water. In de auto zaten een vrouw (26) uit Middelburg en twee inzittenden, namelijk vrouwen (23 en 25) uit Middelburg. De passagiers werden door ambulancepersoneel onderzocht. De 23-jarige vrouw werd vanwege nekklachten door een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De personenauto werd door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Om 13.55 uur ontstond voor de tweede keer deze middag in dezelfde bocht een ongeval. Een personenauto, bestuurd door een 21-jarige vrouw uit Hellevoetsluis, raakte van de weg. De auto belandde op zijn kant in de sloot. De vrouw werd door ambulancepersoneel ter plaatse onderzocht. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook deze auto werd door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Beide ongelukken zijn vermoedelijk veroorzaakt door plaatselijke gladheid van het wegdek in de bocht.

Zie ook:
Auto van de weg bij oprit N57   (16-05-2015)
Wederom ongeluk bij oprit N57  (16-05-2015)
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Realist (18-5-2015 om 15:37)
Ik denk dat "Joop" in een tank rondrijd want waar haal je een gemiddelde van 150 € per maand vandaan aan wegenbelasting. Ik betaal 25 € per maand........en ja Joop, op veel Europese wegen moet je tol betalen. Vlieger gaat niet op. Verder slaat Pedro de spijker op zijn kop.
Pedro (18-5-2015 om 11:27)
Het zou natuurlijk ook kunnen dat sommige mensen te hard door de bocht rijden, waardoor men van het wegdek afglijdt. Maar als er zo'n ongeluk plaatsvindt is het natuurlijk niet leuk om toe te geven dat men eigenlijk aldaar te hard reed. Het is dan veel gemakkelijker om een verwijt te maken naar de wegbeheerder, omdat de weg zogenaamd TE glad zou zijn. Erkennen dat men soms simpelweg te hard rijd is een begin van wijsheid.
Joop (18-5-2015 om 09:19)
Hallo beste overheid. Met een gemiddeld bedrag van €150,00 in de maand aan wegenbelasting zijn wij het duurste land in de wereld. Dat is al een vermelding waard. Mogen wij dan ook verwachten dat het wegdek er spik en span bij ligt en dat dit soort dingen per direct worden opgelost alsmede dat u aansprakelijk bent voor de schade die deze automobilisten hebben. Of is dat te veel gevraagd? Zo niet dan mag deze wegenbelasting drastisch omlaag naar Europees niveau en dat is gemiddeld € 150,00 per jaar in plaats van per maand. Ja het is even schrikken als je het verschil ziet. Dus wat gaat het worden?
VdVonck (17-5-2015 om 11:28)
Op schouwen is dit bij een bepaalde rotonde ook het geval. Al rijd ik daar met dertig overheen, gegarandeerd dat ik ga glijden. Net of er olie op de weg ligt want na regenval is het nog erger als normaal
Glibber (16-5-2015 om 21:51)
Ook ik heb het vanochtend (voor het eerste ongeluk) gemerkt dat er ongeveer half in de bocht een glad(er) stuk zit. Vind dat er bovengemiddeld veel auto's in de bewuste bocht uit gaan (kom er iedere dag over). Het zou mij niet verbazen als na onderzoek blijkt dat de stroefheid van het asfalt in deze bocht varieert,
cram (16-5-2015 om 19:28)
Wellicht eens tijd voor een vangrail daar? Op dit moment één van punten waar de meeste ongelukken gebeuren volgens mij , wat de oorzaak ook moge zijn....
Cookie-instellingen beheren