Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met vals geld aangehouden in Goes

Toegevoegd: 18-05-2015, 11.00 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Zondagavond is op de Oranjeweg in Goes een man aangehouden met een vals biljet van honderd euro.

Agenten controleerden rond 22.45 uur de bestuurder van een personenauto. Omdat de 38-jarige man uit Roosendaal zich niet kon legitimeren, werd hij aangehouden en naar het politiebureau in Goes gebracht.

Daar bleek dat de man een vals bankbiljet bij zich had. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar is hij ingesloten en wordt maandag verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (18-5-2015 om 18:08)
Goed werk dat men ook zijn bankbiljetten controleerde. Maar aan de andere kant, wist meneer dat het briefje vals was? Hij kan ook opgelicht zijn, dus niet te snel oordelen.... ---> Importzeeuw. ;-) Ik durf er een echt briefje van 100 euro op te leggen dat 95% een vals briefje van 100 accepteert als echt geld zijnde... Er zijn valse briefjes in omloop waar zelfs een watermerk in zit, het geld als echt aan voelt en het daarom ook aanneemt als echt geld, wat het dus niet is. En zoals "Lezer" al aangeeft, het komt teveel voor. Het komt vaak voor dat men onbewust valse briefjes uitgeeft, zonder dat daar opzet in zit.
lezer (18-5-2015 om 14:36)
Door zulke mensen raak je dus gedupeerd als ondernemer, vals geld komt teveel voor. Zorgen dat je je spullen op orde hebt dus, goed gewerkt politie Goes!
Importzeeuw (18-5-2015 om 12:38)
Goed gedaan politie! Hopelijk krijgt deze persoon een flinke straf.
Cookie-instellingen beheren