Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Lam doodgebeten in Heinkenszand

Toegevoegd: 18-05-2015, 20.23 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In Heinkenszand heeft een hond vandaag een lam doodgebeten en een schaap verwond. Dat meldt de politie. 

Volgens de politie gebeurde het voorval vanmiddag bij de kruising van de Grotedijk en de Nissezandweg.

De eigenaar van de hond wordt opgeroepen om zich bij de politie te melden via het telefoonnummer 0900-8844. Het zou gaan om een blanke man met grijs haar. Zijn hond zou een zwarte Rottweiler zijn geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hondenbezitter (21-5-2015 om 14:34)
Een hond bijt niet zomaar iemand die hij tegenkomt op straat, dan mag je jezelf wel eens goed nagaan of je wel een zuiver geweten hebt!!! Honden voelen namelijk bepaalde dingen aan.. Dat een hond een lammetje doodbijt is z'n jachtinstinct. De eigenaar moet zijn hond aangelijnd hebben. Maar dat zal hij nu voortaan ook wel doen.
Burgernet (20-5-2015 om 17:28)
Het is inderdaad niet de bedoeling dat iedere hond hier de dupe van gaat worden dus allemaal uitkijken naar die grijze man met rotkwijler en die aangeven, het is maar beter dat die zichzelf meld, zodat onschuldige beestjes niet nog een keer de dupe zijn van zijn achterloze lakse gedrag, maar dat weigert die crimineel dus. Tot mijn grote schok lees ik hier zelfs dat veel hondenbezitters het nog met hem eens zijn ook en verdere acties weigeren of afwijzen, en liever zo door gaan, totdat hun eigen hond dan verscheurd word door een rotkwijler, nee, dan is de wereld ineens te klein, maar zelf gebruiken ze ook geen riem. Ingrijpen van de wetgever tegen hondeneigenaren is dus noodzakelijk. De aso's verpesten het weer voor de weldenkende mens.
Jan (20-5-2015 om 07:14)
Mensen als je niets heeft met een hond OK ,maar stop dan deze praat van hond zijn kop eraf dat is niet de oplossing en het is ook niet zo dat iedere hond hier de dupe van wordt ,de regels voor een hond houden zijn er niet en die zullen erook nooit komen .En zijn mensen bang van een hond ook te begrijpen maar laat hun in hen waarde en de baasjes ook ,want er is altijd wel een stok om een hond mee te slaan
goeie (20-5-2015 om 06:52)
Of we allemaal spreken over welke hond maakt geen ene zak uit...zelf flink gebeten op straat door een niet aangelijnde bordercollie....ik.denk niet dat de mensen de honden de schult geven maar juist de baasjes die denken oh het kan wel ff in de polder of op de dijk....zelf erg hiervan geschrokken en noooooi geen ene loslopende hond meer vertrouw dusdsss flink bekeuren die baasjes die t zo goed weten
geen slappe smoesjes graag (20-5-2015 om 06:46)
en ineens wordt het verscheuren en doden van een ander beest vergeleken met het doodslaan van een vlieg, of een deuk in iemands auto, of kibbelende kinderen, Ik zie het vergelijk niet. Gewoon afmaken die moordende beesten.
wateenonzingetalife (20-5-2015 om 00:55)
Honden voelen dingen aan. Dus als je meerdere malen gebeten word mag je wel eens vraagtekens zetten bij je geweten, dierenhaters
Cookie-instellingen beheren