Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Vlissinger rijdt in gestolen auto op A20

Toegevoegd: 19-05-2015, 18.26 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft gisteren in Honselersdijk in Zuid-Holland een Vlissinger aangehouden die in een gestolen auto reed.

De auto werd in de nacht van dinsdag 13 mei gestolen bij een woninginbraak aan de Nansenlaan in Pijnacker. Het voertuig werd maandagmiddag rond 15.45 uur dankzij het automatische kentekenregistratiesysteem op de snelweg A20 gesignaleerd ter hoogte van Vlaardingen in de richting van Westland.

Na deze melding werd de auto door de politie gezien op de Burgemeester Elsenweg in Honselersdijk. Nadat de auto aan de kant was gezet, werd de bestuurder aangehouden. Het gaat om een 47-jarige man uit Vlissingen. De auto is in beslag genomen.

De eigenaar van de auto is op de hoogte gebracht van het feit dat zijn auto weer terecht is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (21-5-2015 om 01:05)
netjes gelukkig hangt er veel technisch spul boven onze snelwegen en heeft de eigenaar heel veel geluk dat de auto niet direct de grens over gegaan is anders was hij onvindbaar en dat de kentekens nog de originele waren want de meeste dieven schroeven er een gestolen exemplaar op en dan werken de systemen boven de weg niet want die denken dan dat het een andere auto is dus de dief was dubbel dom, punt 1 een auto stelen is niet zo slim. punt 2 er dan met originele kentekens mee door nederland rijden en denken mij pakken ze niet?? hoe laag was zijn onderwijs?? dom
wim (20-5-2015 om 07:16)
Kijk tegenwoordig maar goed uit om een auto te stelen zo je hier leest een auto steelt op 13 mei en dan op 18 mei toch via het kentekenregistratie terug gevonden word,in algemeen gaan ze direct de grens over maar altijd hoeft dat niet zo te zijn deze gaat keurig terug naar de eigenaar
patatje (20-5-2015 om 01:59)
Het is ook altijd erg moeilijk om met je poten van een andermans spullen af te blijven.......Direct opsluiten die loser!!!
Cookie-instellingen beheren