Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ontmantelde hennepkwekerij ontdekt

Toegevoegd: 19-05-2015, 18.31 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - In een pand gelegen aan de Haven in Sint Maartensdijk is vandaag een deels ontmantelde hennepkwekerij met pas geoogste hennepplanten geruimd.

Uit onderzoek van de politie is gebleken dat er in de hennepkwekerij al eerder een hennepoogst van 477 planten was gedaan. Uit nader onderzoek bleek dat de elektriciteit illegaal was afgetakt en er dus sprake was geweest van diefstal van elektriciteit. De groeibenodigdheden en kweekmaterialen werden in beslag genomen.

In de woning werd niemand aangetroffen. De verantwoordelijken en/of eigenaren van panden waar niemand werd aangetroffen zullen later worden aangehouden en verhoord worden. Zij zullen zich op een later tijdstip bij de rechter mogen verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren