Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 294 km

Brandstichter Bruinisse aangehouden

Toegevoegd: 21-05-2015, 10.17 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De politie hebben vannacht bij Colijnsplaat een 36-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland opgepakt op verdenking van het stichten van de brand vannacht op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse.

De brand op het Hogenboom-vakantiepark aan de Molenweg De Kreek Hertengang werd rond 03.00 uur ontdekt. De brand woedde in twee geschakelde bungalows. De bungalow waarin de brand begon is volledig verwoest. De naastgelegen vakantiewoning heeft echter ook behoorlijk wat schade opgelopen.

Een getuige wist te melden dat er kort voor de brand een auto gezien was. Rond 5.00 uur kwamen surveillerende agenten dit voertuig tegen en zetten het aan de kant op de Deltaweg bij Colijnsplaat. De 36-jarige bestuurder is direct aangehouden.

De technische recherche gaat nog onderzoek doen bij de twee woningen. Vannacht werden ter plekke al twee flessen met het brandbare bio ethanol gevonden.

Zie ook:
Brand verwoest bungalows Bruinisse (21-05-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (23-5-2015 om 08:22)
gewoon 5 jaar op sluiten voor brandstichting je speelt wel met andermans leven op deze manier. dit moet veel harder aangepakt worden WEG MET DE SLAPPE AANPAK er zijn landen waar je het wel uit je hooft laat dit soort dingen te doen daar kennen ze geen zoetsappige aanpak!!
Rien (21-5-2015 om 14:23)
Hèhè, eindelijk de pyromaan na maanden gepakt.
Tom (21-5-2015 om 10:43)
En maar zeuren over de politie, dit is nu goed politiewerk! Direct handelen. Deze mensen verdienen echt een betere CAO! Hopelijk is dit inderdaad de verdachte, zaak rond.
Cookie-instellingen beheren