Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij aanrijding in Middelburg

Toegevoegd: 21-05-2015, 11.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een verkeersongeval in Middelburg is donderdagochtend één persoon gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur nabij de kruising van de Koestraat met de Beenhouwerssingel. Ter plekke zou iemand zijn aangereden door een personenauto. De ambulancedienst is ter plekke gekomen en heeft zich over de gewonde ontfermd. 

De politie zette enige tijd de Koestraat af waardoor verkeer vanaf het Groene Woud niet richting het centrum en parkeergarage De Geere kon rijden. Meer details over het ongeluk zijn nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
taxi (22-5-2015 om 15:33)
dat is dankzij de fietsende burgemeester die zulke onzin bedenkt..... het is gewoon gevaarlijk ook voor de automobilist maar zeer zeker voor de fietsers
Ja-Ja (22-5-2015 om 10:29)
Aan Jose. U heb volkomen gelijk. Verkeersdeskundige zijn vaak ziende blind. Op dat punt gaan nog veel meer slachtoffers vallen. Ik rijd daar met fiets en auto en het is een heel gevaarlijke oversteekplaats. Ps. Wel vind ik dat Fietsers/Bromfietsers en voetgangers niet kwakkeloos over moeten steken.Voorrang hebben is niet Voorrang krijgen. Hand uitsteken zou ook helpen.
Jose (21-5-2015 om 22:14)
Ik wil niet voor mijn beurt praten, maar waag het er toch maar op. Gisteren, woensdag fietste ik daar.Werd bijna aangereden door een automobiliste toen ik daar wilde oversteken. Sinds de nieuwe snelroute voor fietsers is het ook op de kruising beenhouwerssingel / koestraat gewoon gevaarlijk. Ik begrijp echt niet waarom deze route de fietsers en bromdingen voorrang geeft. Het is echt onlogish voor het kruisende auto verkeer. Welke zot heeft dit bedacht? Dit geldt volgens mij voor het hele stuk vanaf Vlissingsestraat tot en met de Korte Noordstraat. Om over de oversteek van de Krommeweele met de Seis binnen brug maar niet te spreken.
Cookie-instellingen beheren