Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetjesactie politie in Arnemuiden

Toegevoegd: 22-05-2015, 14.54 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - In de kern van Arnemuiden is  donderdag door de politie samen met leden van de wijkraad een zogenaamde voetjesactie gehouden. Daarbij is gekeken of er eenvoudig was in te breken bij woningen.

Tussen 19.30 uur en 21.00 uur zijn op twaalf adressen voetjes neergelegd. Op zo'n tachtig adressen stonden de wc-raampjes open, bij acht woningen was de poort niet afgesloten, ook stonden verschillende ramen op de eerste verdieping van huizen open. Bij één pand zaten de huissleutels zelfs op de schuurdeur.

Er zijn aan de buurtbewoners tips gegeven om zaken te verbeteren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (24-5-2015 om 16:41)
lijkt me grappig, aan mijn achterkant heb ik luxaflexx die altijd dicht zijn waardoor het lijkt of ik niet thuis ben. er heeft wel eens iemand geprobeerd in te breken maar zijn geluk was dat hij harder kon lopen dan mij. ik hoop dus dat de politie dit nooit bij mij probeert want zodra ik gerammel bij mijn achterdeur hoor mag zijn collega mij van hem aftrekken. wat is dat met de politie, beetje burgertjes pesten ga die mensen zoeken die inbreken als jullie niks te doen hebben
Cookie-instellingen beheren