Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker Vlissingen meldt zich bij politie

Toegevoegd: 23-05-2015, 11.07 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft zichzelf aangegeven bij de politie. Hij verklaarde woensdag ingebroken te hebben bij een snackbar aan de Westerhavenweg in Vlissingen.

Bij de inbraak werd een ruit ingegooid en is een onbekend geldbedrag buit gemaakt. Vrijdag belde de verdachte de politie. Bij navraag bleek zijn verhaal dusdanig veel overeenkomsten te hebben met de feiten rondom de inbraak dat de hij rond 18.15 uur op last van de officier van justitie buiten heterdaad in Rilland kon worden aangehouden.

De man is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (24-5-2015 om 07:41)
Inderdaad @kees, eerst inbreken in een snackbar, wat stelen en eten ? Vervolgens zichzelf aangeven..... Slaapplaats, brood- en warme maaltijden, dat noemen we "all inclusief"..... ;-)
kees (23-5-2015 om 17:16)
hij zocht een slaapplaats?
Cookie-instellingen beheren