Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Jongen (14) rijdt te hard op motor vader

Toegevoegd: 23-05-2015, 11.42 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - In Borssele heeft de politie een 14-jarige jongen betrapt die op de motor van zijn vader reed. Hij reed ook nog eens te hard.

Agenten betrapten de jongen op de Wilhelminahofweg. De jongen reed, uiteraard zonder rijbewijs, 78 kilometer per uur waar 60 is toegestaan. De knul verklaarde zonder toestemming van zijn vader een ritje te maken. Hij heeft voor de snelheidsovertreding een bekeuring van 76 euro gehad.

Voor het rijden zonder rijbewijs kreeg de jongen een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ouder van tegenwoordig (27-5-2015 om 10:44)
Kan de reacties van schop onder de kont en we zijn allemaal jong geweest wel waarderen. Vroeger kon je er om lachen, was de wereld niet zo zwart wit en waren de ouders niet gelijk slecht. Praat het niet goed hoor een motor pikken en als minderjarige gaan rijden...maar om nu alle ouders van tegenwoordig als "slecht" te bestempelen... Al dat pedagogische gezeur. Een draai om de oren zou beter werken. Maar als je er nog maar aan denkt word je al bestookt met de kinderbescherming.
Hahaha (26-5-2015 om 21:11)
Nou als dat het ergste is!! We zijn allemaal jong geweest. Hij heeft in ieder geval even lekker op de motor gescheuuuurddd!!
pro (26-5-2015 om 11:25)
hij zal meer ervaring krijgen op deze manier dan een menig via de lesjes van 50 min per week. volgende x beter opletten alleen.
k (24-5-2015 om 16:49)
gelukkig vielen de boetes mee of de schop onder zijn reed van zijn vader ook zo mild zou zijn? ag ja dat deed ik zelf ook wel eens ik was 15 en knalde door de polders op een honda xr 600r van mn pa want dat had meer power dan mijn cr 125r heerlijk 120 op het achterwiel de wind in het haar. @mikkel ok zo kom je dus van een lastige buur af
mikel (24-5-2015 om 13:38)
leuk toch in 1971 was ik ook 14 en had de auto een ford cortina van mijn pa gejat om een paar rondjes over het erf te rijden gaat de buurman zich er mee bemoeien en springt recht voor die auto om me dus tot stoppen te dwingen ik schrok dus en vergat te remmen dus pasts en boem en de buurman voor een maand het ziekenhuis in met wat gebroken botjes mijn ouders konden er wel om lachen maar baalden wel om dat er een deuk in de moterkap zat en de buurman die heeft nooit meer een woord tegen mij en mijn ouders gezegd
C.J.Verkaart (24-5-2015 om 10:29)
Jongen (14) rijdt te hard op motor vader. Waar zijn die ouders, hebben die niks in de gaten, stond de motor niet op slot? Veel ouders van tegenwoordig hebben geen idee wat hun "grut" uitspookt!!!
Cookie-instellingen beheren