Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen steelt pitbike in Vlissingen

Toegevoegd: 24-05-2015, 10.44 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een jongen heeft vorige week vrijdag op de Van Dishoeckstraat in Vlissingen geprobeerd een zogenaamde pitbike (een soort crossmotor/-brommer) te stelen. De politie is nu, een week later, op zoek naar de verdachte en vraagt getuigen zich te melden.

Vrijdagavond 15 mei liep de eigenaar van de pitbike rond 20.00 uur met een vriend over de Van Dishoeckstraat in de richting van de Paul Krugerstraat. Hij had het voertuig aan de hand. Hij werd echter plotseling door de dader omver geduwd en deze ging er lopend met het voertuig vandoor.

Op de Boterbloemlaan liet hij de pitbike achter. De politie heeft nog naar de knul gezocht, maar hem niet meer aangetroffen. De tweewieler raakte door het voorval beschadigd. 
De politie is nog steeds op zoek naar de dader van deze brutale diefstal. Het gaat om 16 tot 17-jarige jongen. Hij was lichtgetint, droeg een zwarte pet, een zwarte driekwart jas met een capuchon die hij over de pet droeg. Verder had hij een zwarte broek en zwarte schoenen met rode zolen aan.

Mocht u getuige zijn geweest of het signalement van de dader herkennen, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben (25-5-2015 om 12:54)
Degene die aan die beschrijving voldoet rijd bijna elke avond met een opgevoerde scooter over de langeleenweg tussen 22.00 uur en 24.30 uur Rond die tijd zie je hier ook nooit politie , als die regelmatig controleerd zullen ze heel wat van die boefjes pakken en gestolen scooters terug vinden .
Cookie-instellingen beheren