Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Man knock-out geslagen en beroofd

Toegevoegd: 25-05-2015, 14.53 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Zondagmorgen is een fietser op het fietspad aan de Guido Gezellestraat in Terneuzen door twee mannen op de grond geslagen en van zijn spullen beroofd. Het incident gebeurde rond 05.00 uur.

Het 34-jarige slachtoffer uit Terneuzen fietste vanaf de stoplichten aan de Zuidlandstraat het fietspad op. Tussen de Alvarezlaan en de Frederik van Eedenstraat kwamen vanuit de tegenovergestelde richting twee mannen aangelopen, die hem dwongen om te stoppen. Zonder enige aanleiding sloegen ze hem knock-out. Terwijl hij op de grond lag, beroofden ze hem van zijn mobiele telefoon, geld en diverse pasjes.


Nadat het slachtoffer was beroofd, vluchtten de twee daders weg. Er is slechts een summier signalement bekend. De mannen waren tussen de 22 en 25 jaar oud, ongeveer 1.70 tot 1.75 meter lang en hadden een mager postuur. De Terneuzenaar is naar een bekende van hem gegaan en heeft de politie gebeld. Agenten hebben hem naar de huisartsenpost in Terneuzen gebracht. Hij had verwondingen aan zijn gezicht en een arm. Een arts heeft de verwondingen op diverse plaatsen gehecht.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt mensen die meer informatie over dit incident hebben contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (26-5-2015 om 11:49)
Opsluiten zulke (laffe) lui, hoop dat ze snel gevonden worden. 6 maanden Siberie ! zal ze leren.
wim (26-5-2015 om 07:13)
Wat ben je een laf onmens om zo te keer te gaan om een fietser met je tweeën af te tuigen en met zijn bezittingen mee te nemen ik lees gelukkig niet dat zijn betaal pas is gebruikt,wat jammer dat er geen getuigen zijn om ze te kunnen achterhalen dan zou ik graag zien dat er een verbod kwam na 1800 uur niet meer weg te mogen en dat gedurende minimaal twee jaar stelletje hufters zijn dat, veel sterkte voor die jongen van de fiets.
Terneuzenaar (25-5-2015 om 18:24)
Accepteren we dit zomaar? Iemand aanhouden, neerslaan en beroven? Dit soort laffe mensen hoort niet thuis in Terneuzen. Als je de daders kent dan geef je ze nu aan. Als ze je op straat tegenhouden maak zoveel mogelijk lawaai en stop in ieder geval niet. Hoort je iets of zie je iets wat niet in de haak is? Maak foto's of een filmpje en zet dit op internet. Als je getuige bent van geweld en je de daders aankunt... spreek ze aan, leer ze eventueel een lesje "Terneuzens" en bel de politie. Wij mogen in Terneuzen niet accepteren dat onze gemeente onveilig is! Slachtoffer, ik wens je veel sterkte!
Cookie-instellingen beheren