Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Boeteklant probeert agenten te ontlopen

Toegevoegd: 27-05-2015, 11.08 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUISKIL - Een 24-jarige man uit Sluiskil is dinsdag aan het Kanaalzicht in Sluiskil aangehouden. De verdachte had nog diverse boetes en een gevangenisstraf van 15 dagen open staan.

Agenten kregen rond 15.30 uur een melding dat een door hen gezochte man zich in een woning aan de Havenstraat bevond. De man had nog voor ruim 2000 euro aan boetes open staan. Bovendien moest hij ook nog 15 dagen celstraf uit zitten. Toen agenten bij de woning aan kwamen was de verdachte al weer vertrokken.

In de buurt werd direct gezocht en ook Burgernet werd ingezet. De boeteklant kon uiteindelijk met de hulp van een alerte burger worden aangehouden bij een woning aan het Kanaalzicht. Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
crusader (1-6-2015 om 05:10)
Fijn zulke medemensen die iemand om financiƫle redenen aangeven.. Het is een pure schande dat er steeds meer mensen in geld problemen komen! En de oorzaak? De overheid met zijn marionetten Justitie!!! Alleen geld is ze belangrijk! Dan vliegen ze als de brandweer!! Openstaande boetes, belasting niet meer kunnen betalen, vlammen!! Criminaliteit, inbraak, aso overlast, illegalen opsporen, neeee.. Chapeau bellende en verlinkende vaderlander!! Het vaderland kan trots op u zijn!! zouden ze 70+ jaar geleden gezegd hebben.. bahbah!
wim (29-5-2015 om 06:54)
Wat oogst Burgernet toch zeer goed zo ook voor deze melding die het weer uit stekend en snel gevonden werd,hoe kan zon man die vrij rond liep met een schuld van ruim 2000 euro en nog een straf op zijn geweten heeft van 15 dagen nog uit moest zitten vrij rond lopen.
geld is uw god (28-5-2015 om 18:25)
Tekenend voor de nederlandse overheid om eerst te beginnen over geld, en daarna, o ja, hij moest eigenlijk ook nog de bak in, maar het eerste waar de overheid aan denkt is geld geld geld geld geld geld, Justitie ? dat komt pas daarna...nadien hebben we het er tussen neus en lippen ook nog even over. De economie is belangrijker als de rechtbank en rechtspraak, en daarmee verklaard de overheid zich onwettig volgens de regels waar ze hun eigen zetels aan danken. Helaas is dat soort tweeslachtig apartheidsdenken normaal geworden voor de politiek. ze zijn terug.
sander6015 (28-5-2015 om 13:56)
Orson Wells had gelijk , we zijn in een tijdperk gekomen dat korpschefs en directeuren zakken vullen en de gewone man keihard wordt aangepakt !! Buurtwacht laat mij niet lachen , doet mij denken aan het communischtise tijdperk die wij hebben afgebroken dacht ik, maar zoals je ziet RATTEN leven nog samen met de politie . Denk ook aan deze mens eens waarom dat die niet kon betalen als je niet heb kan je niet betalen !!! SCHANDE IS HET , PUURE SCHANDE !!! NL OP Z' N best !!!
Teun (28-5-2015 om 10:28)
Inderdaad complete waanzin dat hier Burgernet voor is gebruikt (of MISbruikt) om iemand voor een boete op te pakken.
k (28-5-2015 om 10:22)
hahaha ik denk dat ik deze boeteklant ken, ik vind het terecht dat hij aangepakt wordt sommige mensen denken dat ze don corleone zijn en iedereen bang voor hem moet zijn. graaf maar eens wat dieper bij deze persoon en je trekt een beerput open. hoe ging dat spreekwoord ook alweer? boontje komt om zijn loontje
Cookie-instellingen beheren