Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Man aangehouden na mishandeling

Toegevoegd: 28-05-2015, 09.58 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Een 46-jarige man uit Yerseke is woensdag rond 22.00 uur in Wemeldinge aangehouden nadat hij een man had mishandeld.

De politie kreeg de melding binnen dat er een ruzie gaande zou zijn in een café. Een man zou daarbij een 48-jarige man hebben mishandeld.
De onenigheid zou zijn ontstaan door relationele problemen in de familiesfeer.

Agenten gingen ter plekke en zagen bij aankomst een man die de verdachte tegenhield. De politie ging daarop met de verdachte in gesprek. Deze beledigde vervolgens de agenten en was bovendien agressief. De 46-jarige man is vervolgens aangehouden en ingesloten in het cellencomplex Torentijd in Middelburg.

Later op de avond kwam er ook een melding binnen dat aan de boot van de mishandelde man ook vernielingen waren gepleegd. Of de aangehouden man hierbij is betrokken wordt nog onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GST (8-6-2015 om 21:27)
Duiker gezocht die wil duiken achter een plexi boot deur van 800x 800x 12mm dik, in de jachthaven van Wemeldinge stijgerplaats S31, deze zal via de verzekering van de boot een vergoeding krijgen. wie zich hiervoor geroepen voelt, graag spoedig antw. Dit alles heeft te maken met het voorval van de nacht van 27 op 28 mei, zie mijn facebook page. ik dank iedereen alvast voor een spoedig antwoord. Deur is vandaag boven gehaald, met dank aan .... Duiker, Zeiler, Vriend, en ja hoor hij heeft ze terug gevonden. Dus ze was dus degelijk over board gegooid door die vandalist. / inbreker Vingerafdrukken zijn reeds gemaakt, en deze zijn bij de politie, Normaals dank aan iedereen die hier mee voor gezorgd heeft.
wim (29-5-2015 om 06:44)
Als je zo iets uit moet praten met een glas bier wat zeker niet bij dat glas gebleven zal het ontstane probleem alleen maar groter worden en op die manier je onmacht laat blijken ben je geen 48 jaar maar een klein kind die de boot van die mensen ook nog moet beschadigen,laat hem maar een tijd in Torentijd verblijven.
G Staepelaere (29-5-2015 om 01:03)
Beste onbekende, Uw reactie is volledig juist, spijtig genoeg ben ik het slachtoffer, ja een Belg die zijn boot in Wemeldinge heeft liggen, wat wij hier niet hebben os slachtofferhulp, deze hebben me deze ochtend reeds gebeld, en ondersteunen me met al wat ze kunnen, een groot + punt voor Nederland en deze organisatie, na een MRI scan leek het er niet best uit maar ben toch weer veilig thuis. Gtz Gert
k (28-5-2015 om 10:36)
46 jaar en nog niet volwassen ppffffff dom dom dom een cafe is juist een prima plek om te praten met elkaar onder het genot van een glas bier je problemen uit praten maar nee je hebt altijd idioten die het zien als een boksring ok er hangt ook een bel maar niet om de rondes aan te geven maar om een rondje te geven waarom snappen mensen dat nou niet?
Cookie-instellingen beheren