Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 283 km

Personen onderzocht na chloorincident

Toegevoegd: 28-05-2015, 20.06 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWVLIET - De hulpdiensten zijn donderdag uitgerukt nadat in Nieuwvliet-Bad een kleine hoeveelheid chloor was vrijgekomen.

Dat gebeurde even voor 19.00 uur bij het zwembad van een hotel aan de Zouterik. De brandweer werd met spoed ter plekke gevraagd om een onderzoek in te stellen. De ambulancedienst heeft meerdere betrokkenen onderzocht maar bij hen werden geen bijzonderheden geconstateerd.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland was er sprake van een kleine plas chloor, "ongeveer ter grootte van een dinerbord". De brandweer heeft de plas opgeruimd en het pand geventileerd. Na een uur konden de hulpverleners weer inrukken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaa (28-5-2015 om 22:29)
Wat een hoop gedoe om een "plas chloor ter grootte van een dinerbord". Wat een herrie door 1 politie-; 1 ambulance- en 1 brandweerauto in de aanrijroute !! Wie is verantwoordelijk voor dit "lek"? En wie zal de rekening van deze openbare diensten betalen ?>
Cookie-instellingen beheren