Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 431 km

Man mishandeld voor zijn kantoor

Toegevoegd: 29-05-2015, 11.04 uur
Door: Rolf de Feijter

HOOFDPLAAT - Donderdagochtend is een 51-jarige man uit de gemeente Sluis zwaar mishandeld voor zijn kantoor aan de Westlangeweg in Hoofdplaat. De politie zoekt getuigen.

Vermoedelijk werd de man door twee mannen overrompeld toen hij tussen 09.00 en 11.00 uur de voordeur van zijn kantoor wilde openen. Vervolgens werd hij op diverse plekken op zijn lichaam geslagen, waaronder zijn hoofd. Door de mishandeling kon het slachtoffer zich niet veel herinneren van de mishandeling.

De man is vervolgens op eigen kracht naar zijn woning gereden. Vandaar uit is hij naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht waar hij zich heeft laten behandelen aan zijn verwondingen. Daarna is de politie in kennis gesteld.

De recherche doet onderzoek naar deze mishandeling en is op zoek naar mensen die donderdagochtend iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Westlangeweg in Hoofdplaat. Uit het onderzoek is tot nu toe naar voren gekomen dat woensdag een zwarte Mercedes Vito met een Belgische kentekenplaat langzaam over de Westlangeweg heeft gereden. De recherche zoekt naar de eigenaar van dit voertuig. De politie vraagt mensen die meer informatie of tips hebben dit te melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janspommerans (31-5-2015 om 10:21)
Dezelfde Mercedes Vito die die kinderen in Breskens achterna zat? http://www.hvzeeland.nl/nieuws/26654-man-laat-geslachtsdeel-zien-aan-kinderen/
wim (29-5-2015 om 18:50)
Laten we hopen en wensen dat die twee zo snel mogelijk worden aangehouden,wat zou nu de reden geweest zijn om die persoon door die twee vermoedelijk belgen (auto Bels kenteken) in elkaar te slaan willen bereiken het is toch te gek voor woorden als er zulke brute ondeugd rond loopt
De Zeeuw (29-5-2015 om 17:16)
Het moet niet gekker worden in ons Zeeuwse landje !
Cookie-instellingen beheren