Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 103 km

Politie zoekt getuigen bekladdingen Goes

Toegevoegd: 29-05-2015, 18.25 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie doet onderzoek naar de bekladdingen in Goes-Zuid. In de nacht van 21 op 22 mei jl. hebben vandalen met verfspuitbussen teksten en tekens gespoten op muren, auto's en een meterkast van een elektriciteitsbedrijf. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Vandalen hebben die nacht tussen 21.30 en 07.00 uur voornamelijk huisgehouden in de Schildersbuurt en de Ouverture. Inmiddels hebben diverse benadeelden aangifte gedaan van vernieling. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

De politie vraagt mensen die die nacht iets verdachts hebben gezien of gehoord dit te melden. Ook mensen wiens eigendom is beklad en hiervan nog geen aangifte hebben gedaan, worden gevraagd dit toch nog te doen. Dit kan via 0900-8844. Ook kunnen mensen langskomen op het politieburo in Goes aan de Valckeslotlaan in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
graffitie schoonmaker (30-5-2015 om 16:26)
weet hoeveel werk het is om dit te verwijderen . de schade die achter achter gelaten word kost een berg werk en herstell ! we zijn een week bezig geweest om dat te verwijderen . deze daders weten niet eens wat voor schade ze aanrichten hiermee om ander mans spullen ermee te vernielen ! de opruimer ! van deze rotzooi .
Kees (30-5-2015 om 14:37)
Politie Goes veen succes met het onderzoek. Laren we hopen op daders. Worden deze gevonden, dan geen HALT. Dat is een veel te softe instelling.
miranda (30-5-2015 om 13:29)
Ook de muurschildering op de zijkant van en flat aan de kastanjestraat hebben ze lopen bespuiten snap niet wat die lui bezielt maar tegenwoordig is het geloof ik leuk om andermans spullen te vernielen.
Joop (30-5-2015 om 08:32)
Kinderachtig om andermans spullen te bekladden, hopelijk maken ze dit zelf ook een keer mee als ze oud genoeg zijn. Ik mag aannemen dat we hier met kleuters te maken hebben.
Cookie-instellingen beheren