Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 35 km

Man laat geslachtsdeel zien aan kinderen

Toegevoegd: 30-05-2015, 19.55 uur
Door: Rolf de Feijter

BRESKENS - Woensdagavond zijn in Breskens twee kinderen gevolgd door een Belgische Mercedes Vito. Eén van de inzittenden van het busje zou zijn geslachtsdeel hebben getoond toen de kinderen langsfietsten. Dat meldt de politie.

De mannen volgden de twee kinderen toen die hard wegfietsten en een winkelcentrum binnengingen. Daar maakte één van de mannen kusgebaren naar de kinderen. De twee kinderen zijn daarop hard naar de andere kant van Breskens gereden naar een vriendje en vriendinnetje. Daar riepen ze dat ze werden achtervolgd door een enge man. Die ging er vervolgens vandoor.

Toen één van de kinderen naar huis fietste, dook de Mercedes Vito weer op en volgde het kind weer korte tijd. De ingeschakelde politie heeft in de omgeving onderzoek gedaan maar er werd niets meer aangetroffen. De politie laat weten de melding serieus te nemen. Surveillancediensten in de buurt zijn extra alert.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vader (9-6-2015 om 10:08)
Onmiddels zijn de daders herkend en weten we de verblijfplaats van een van de daders. Ook weten hebben we beelden via bewakingscamera van een van de daders. Weten we welke auto's bij de daders horen. Alsmede de kentekens. Alles uit eigen onderzoek en alles is aan de politie overhandigd. Echter om onverklaarbare reden is actie van politie uit gebleven. Zij reageren sowieso erg passief. Nogmaals alle bewijzen zijn geleverd! Is de veiligheid dan van ondergeschikt belang?
C.van Loo (31-5-2015 om 09:01)
Vuilakken die dit doen je zou dat ding er met de heggenschaar moeten afknippen.
Cookie-instellingen beheren