Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Omstanders pakken autosleutels dronkaard af

Toegevoegd: 31-05-2015, 13.07 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Een zeer dronken automobilist botste zaterdagavond tegen een paaltje op het Princebolwerk in Hulst. Omstanders verhinderden dat hij doorreed en belden de politie.

De 44-jarige man uit de gemeente Terneuzen was zo dronken dat hij niet meer op zijn benen kon staan. Na de botsing stapte hij wankelend uit om naar de schade te kijken. Toen hij vervolgens weer instapte en weg wilde rijden, werd dit door omstanders verhinderd door zijn autosleutels af te pakken.

De dronkaard werd voor een ademanalyse meegenomen naar het bureau. Daar scoorde hij 1090 ug/l, wat betekende dat hij meer dan 4,8 maal de toegestane limiet had overschreden. Nadat zijn rijbewijs werd ingevorderd mocht hij met een boete op zak het bureau weer verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (31-5-2015 om 17:51)
Top, Zo hoort het, eindelijk omstanders met ballen.
Cookie-instellingen beheren