Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 94 km

Vrouw mishandeld door echtgenoot

Toegevoegd: 02-06-2015, 13.49 uur
Door: Rolf de Feijter

AXEL - Dinsdagmorgen vroeg is in een woning aan de Handelstraat in Axel een man aangehouden voor huiselijk geweld.

De politie kreeg rond 01.00 uur een melding van een heftige ruzie in een woning aan de Handelstraat. Toen agenten polshoogte gingen nemen, troffen ze in de woning een dronken echtpaar aan. De vrouw zat onder het bloed. Gezien de schade en het bloed was er een ruzie geweest.

De gewonde vrouw werd door een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht, waar ze is opgenomen. De man werd door de agenten aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar werd hij ingesloten. De man wordt in de loop van dinsdag verhoord. Hij krijgt een tijdelijk huisverbod.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anuska (3-6-2015 om 06:38)
Een tijdelijk huisverbod... als blijkt dat ie zn handen niet thuis kan houden mag ie wat mij betreft lekker vast blijven zitten.....
Cookie-instellingen beheren