Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsendief opgepakt in Terneuzen

Toegevoegd: 03-06-2015, 11.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdag 30 mei rond 20.00 uur een 58-jarige man uit Terneuzen opgepakt. Hij wordt er van verdacht verschillende fietsen te hebben gestolen.

De man werd betrapt terwijl hij op een vermoedelijk gestolen rijwiel reed. Agenten wisten hem na een korte achtervolging op de Elleboog aan te houden. De man heeft waarschijnlijk meerdere fietsdiefstallen op zijn geweten.

De politie vraagt dan ook aan het publiek zich te melden dan wel aangifte te doen als u fiets in Terneuzen, met name in de omgeving van het stadhuis en ziekenhuis, gestolen is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (4-6-2015 om 16:38)
Franky, dan moet je dat wel ergens op papier hebben ik denk dat 99,5% dat niet heeft alleen bij een nieuwe fiets met verzekering. In de Lievens polder zit ook een figuur van leger des heils die regelmatig een fietsje ergens weg probeert te halen. ook komen daar regelmatig spullen die dan weer door verkocht worden.
Franky (3-6-2015 om 18:32)
Helaas denken veel mensen dat het geen nut heeft om aangifte te doen van hun gestolen fiets, tenzij ze verzekerd zijn tegen diefstal, dan zal er bijna altijd aangifte gedaan worden. Vergeet niet dat een fiets ook een soort van kenteken/chassisnummer heeft, bij vermoeden van diefstal zal de politie deze dan ook controleren. Als uiteindelijk blijkt dat de fiets als gestolen/vermist opgegeven is, dan wordt deze in beslag genomen en mag de fietser zich verantwoorden voor diefstal cq. heling. Zolang het geen verzekeringskwestie is geweest gaat de fiets terug naar de rechtmatige eigenaar. Het is een kleine moeite om hiervan aangifte te doen, dit kan zelfs online.
Cookie-instellingen beheren