Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 50 km

Man met vuurwapen overvalt chauffeur in Veere

Toegevoegd: 05-06-2015, 10.36 uur
Door: Rolf de Feijter

VEERE - Vrijdagmorgen vroeg is op het Oranjeplein in Veere een vrachtwagenchauffeur door een gewapende man beroofd.

Het incident vond rond 01.30 uur plaats. De chauffeur stond met zijn vrachtwagen aan de achterzijde van een winkel om voorraad te lossen. Plotseling werd hij door een man met een vuurwapen bedreigd. De dader eiste geld en vluchtte even later, vermoedelijk te voet in onbekende richting, met een portemonnee weg. Het 46-jarige slachtoffer uit Arnemuiden raakte niet gewond.

Er is een summier signalement van de dader bekend: donkergetinte man, lengte ongeveer 1.85 meter, donker gekleed en hij droeg een capuchon. Het slachtoffer heeft op het politiebureau aangifte gedaan. De politie stelt een onderzoek in en vraagt mensen die meer informatie hebben contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren