Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Brand door blikseminslag Zaamslag

Toegevoegd: 05-06-2015, 18.59 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - Vier adressen in dezelfde straat in Zaamslag zijn vrijdag aan het begin van de avond getroffen door de bliksem. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

De inslag vond rond 18.10 uur plaats in de Wilhelminastraat. De brandweer schaalde op naar middelbrand. Er zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker uitgerukt. Volgens een woordvoerder is er sprake van vier woningen die zijn getroffen en die allemaal onder één kap zitten.

De brand zit in één van de spouwmuren. Er zijn geen gewonden gevallen. De bewoners worden opgevangen door de buren. Rond 18.45 uur werden door de brandweer dakpannen gelicht om te kijken waar de brand zich precies bevond. Salvage is in kennis gesteld om nazorg te leveren.

Zie ook:
KNMI: Code oranje, extreem weer
Wateroverlast winkel Burgh-Haamstede
Waarschuwing voor enkele stevige onweersbuien


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren