Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 154 km

Vrijspraak voor ontucht en verkrachting

Toegevoegd: 05-06-2015, 19.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 33-jarige Rotterdammer F. van S.,tegen wie twee jaar cel plus één jaar voorwaardelijk was geëist is vrijdag door de rechtbank vrijgesproken. Van S., die destijds in Middelburg woonde, wordt ervan verdacht de 14-jarige zoon van een vriendin te hebben verkracht. Ook zou hij ontucht met hem hebben gepleegd.

Tijdens de warme uren van 7 mei 2013 lag Van S. samen met de jongen in de koele ambiance van Van S's slaapkamer op bed. Volgens de jongen werd hij plotseling door Van S. gedwongen hem oraal te bevredigen. Van S. verklaarde op zijn beurt op de zitting ten stelligste dat het juist de jongen was gewest die verkeerd bezig was geweest. Die zou geheel onverwacht de broek van Van S. hebben uitgetrokken en vervolgens diens penis in zijn mond hebben genomen. Volgens Van S. was hij 'geschrokken 'uit bed gesprongen en de jongen was vertrokken.

De rechtbank vindt dat zowel de lezing van Van S. als dat van de jongen kunnen kloppen en kwam dus zo tot vrijspraak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther Oesterholt (6-6-2015 om 02:36)
Begrijp hier niets maar dan ook niets van,dat die man een viespeuk is dat moge duidelijk zijn,dat het OM hem dan ook nog de schuld in de schoenen laat schuiven van een kind die slechts 14 jaar is en dit kennelijk als acceptabel geacepteerd wordt is voor een leek als ik niet te bevatten.Stel ,ik zeg stel dat het initiatief van de jongen uitging dan nog had deze smeerpeuk als een volwassene moeten handelen en daar als een volwassen man naar moeten handelen en niet/nooit op in mogen gaan.Is dit hoe zulke mensen ontzien worden en is dit wat wij willen?Neen.
Cookie-instellingen beheren