Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Vrouw uit België slaat verkeersregelaar

Toegevoegd: 08-06-2015, 10.40 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Zondagmiddag is op de Gentsestraat in hulst een verkeersregelaar door een vrouw mishandeld.

Het incident gebeurde rond 15.30 uur. Een verkeersregelaar zag een auto geparkeerd staan aan de Gentsestraat. Hij sprak de bestuurder van de auto aan. Hierop stapte een vrouw, die in de auto zat, uit en sloeg de man in zijn gezicht. De 53-jarige verkeersregelaar uit de gemeente Hulst deed op het politiebureau aangifte van de mishandeling. Hij hield aan het voorval een pijnlijke schouder en een kapotte bril over.

De 26-jarige vrouw uit het Belgische Zelzate heeft op het politiebureau in Hulst een verklaring afgelegd. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt. Ze zal door de officier van justitie worden uitgenodigd voor een TOM-zitting (Taakstraf Openbaar Ministerie), waar deze een taakstraf of een geldboete, of een combinatie hiervan zal aanbieden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (10-6-2015 om 07:26)
Ja zo je ziet onderschat ons buurland niet die zitten vol met kleine driften maar dit gaat zo maar niet je straf komt er aan onze buurvrouw.
Ra Witte (8-6-2015 om 11:56)
Hoop dat ze een flinke boete krijgt;ook haar man/vriend bemoeide zich er flink mee. Maar wie gaat er dan ook midden op een kruising waar auto's rijden op het dooie gemakje de kinderen uit auto laden???? Heel het verkeer stond stil door deze niet zo slimme belgen....
P. (8-6-2015 om 11:10)
Die komt echt niet opdagen ter zitting. Ze hadden haar meteen moeten arresteren.
Cookie-instellingen beheren