Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 44 km

Twee wietplantages Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 11-06-2015, 12.05 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten hebben woensdag tijdens een landelijke hennepruimdag op twee locaties in Zeeland wietplantages opgerold. Daarbij zijn twee aanhoudingen gedaan. In totaal zijn 433 planten vernietigd.

In een woning aan de Michiel de Ruijterstraat in Kloosterzande werd een hennepkwekerij met 377 planten geruimd. De 26-jarige bewoner is opgepakt. Hij is voor verder onderzoek vastgezet.

In de Rozenstraat in Terneuzen werd een kwekerij met 45 planten ontdekt. Ook de stroom werd illegaal van het netwerk afgetapt. De 43-jarige bewoner is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Vandaag werd in de Keurhove in Middelburg ook een wietkwekerij ontmanteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toby (12-6-2015 om 11:25)
Hier ook even de feiten. In Nederland gebruik van genotsmiddelen: Alcohol: 4.500 doden per jaar Tabak: 19.000 doden per jaar Wiet:0 doden per jaar Zelfs door paracetamol sterven er meer mensen. Reguleer het niet. Legaliseer het! In Colorado hebben ze dit gedaan. Resultaat? 20 % minder criminaliteit, 50 % minder moorden. Honderden miljoenen extra inkomen voor hun schatkist. Dat ze opgepakt worden omdat ze illegaal elektriciteit aftappen is prima, maar voor de rest niet.
Marco (12-6-2015 om 09:36)
Hulde! Niet alleen dat er weer een plantage met van die rommel geruimd is, maar vooral dat er weer potentieel gevaar voor brand en ongure figuren geweken is. Dit vooral blijven doen!
herman (11-6-2015 om 14:32)
goed werk. opruimen die troep
Cookie-instellingen beheren