Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 58 km

'Oplichter verdiende 42.575 euro'

Toegevoegd: 11-06-2015, 21.30 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 47-jarige M. G. uit Vlissingen moet het geld dat hij met zijn oplichtingpraktijken heeft verdiend worden ontnomen. Het Openbaar Ministerie in Middelburg heeft dat bedrag becijferd op 42.575 euro. Overigens moet daarvan 25.475 euro in mindering worden gebracht omdat hij dat bedrag al aan zijn slachtoffers heeft terugbetaald.

G. werd in 2011 na een eis van drie jaar cel waarvan zes maanden voorwaardelijk, veroordeeld tot drie jaar cel waarvan één jaar voorwaardelijk. Zo werd een inwoner van Kapelle voorgehouden dat hij met een 'investering' van 90.000 euro snel geld kon verdienen door te helpen bij het witwassen. Een oud-collega was 16.475 euro kwijt toen hij gebruik maakte van de hulp van G. bij de aanschaf van een auto.
 

Uitspraak over veertien dagen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (13-6-2015 om 07:18)
Je kan wel eens snel geld verdienen door oplichtingspraktijken aan deel te nemen maar het is anders gelopen dat de man had verwacht, en ik hoop dat hij alles terug moet betalen die daar recht op hebben, maar wat laat als dit al in 2011 gebeurt is
Cookie-instellingen beheren