Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 182 km

Verwarde man vernielt auto's in Terneuzen

Toegevoegd: 14-06-2015, 11.14 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een 18-jarige man uit Terneuzen werd zondagnacht aangehouden omdat hij twee auto's had vernield.

De politie kreeg rond 02.55 uur de melding dat een verwarde man luid roepend door de Mozarthof liep. De man zou een deuk in een auto hebben getrapt en bij een andere auto de antenne hebben afgebroken.

Agenten zagen de man liggen onder een afdak in de Zuidlandstraat. Hij reageerde verward en agressief. Hij werd aangehouden en is ingesloten in een politiecel voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (15-6-2015 om 10:52)
@Fred, die volgorde geniet ook mijn voorkeur, maar in Nederland is het vaak eerder loslaten > ontnuchteren > de gedupeerden van het kastje naar de muur sturen en laten touwtrekken in de hoop nog iets van de schade terug te zien...
wim (15-6-2015 om 07:13)
Als je op die leeftijd s,nachts om drie uur zulke vernielingen aan richt kan iedereen wel indenken hoe een gevolg is van het bezoek waar hij geweest is, maar het moet je auto maar weer wezen die de schade opgelopen is.
fred (14-6-2015 om 11:31)
laten ontnuchteren ,schade laten betalen + boete , daarna loslaten, graag in deze volgorde
Cookie-instellingen beheren